Årssammanfattning 2010

Januari – Keep och jag åkte till Fjugesta för att gå Agility Foundationkurs för Fanny och Thomas. I skolan klarade jag zoofysiologin både lab och teori delen.

Februari – Flyttade hem till mamma och pappa, hoppade cell och molykylärbiologi tentan pga av omständigheterna.

Mars – Gick på distriktets årsmöte och lyssnade på Memea Mohlin som var där som gästföreläsare. Var på första tillfället av tränarutbildningen steg 1 för klickerklok.

April – Flyttade in i min nya lägenhet på Lappkärrsberget. Keep och jag gick en helgkurs i spår för Cecilia Ersenius och efter den känner jag att jag har betydligt mer koll på spårträning. Lyckades ta omtentan på Mikrobiologin och Organismernas mångfalds tentan samt dissektions duggan.

Maj – CSN tyckte att jag skulle jag skulle betala dem 40.000 pga att jag inte var registrerad på alla kurser jag läst under året, dock löste det sig utan att jag behövde betala. Dock hoppade jag växtdeles tentan på organimernas mångfalden då de hamnade lite i mitt i allt strul med CSN och jag kunde inte fokusera på att plugga. Keep och jag tog 2×2:a pris i lydnadsklass 2 och blev även ungdoms distrikts mästare i lydnadsklass 2. Vi var även på andra tillfället för klickerklok på under månaden.

Juni – Tog Cell och molekylärbiologin på uppsamlingstentan. Flyttade temporärt tillbaka till Hölö igen, denna gång för att sommarjobba på Hemköp i Vagnhärad och passa föräldrarnas hus.

Juli – Sommarjobbade fortfarande på  Hemköp i Vagnhärad och bodde i Hölö och tränade massor av lydnad tillsammans med Ida och Trixa. Vi plockade även ett till 2:a pris i lydnadsklass 2.

Augusti – Sommarjobbade sista månaden i Vagnhärad, var även på tredje tillfället på tränarutbildningen.

September – Började skolan igen och läste kursen genetik 2, när vi åkte till Linköping på studiebesök passade jag och Keep på att besöka Ida en hel helg och hade bot camp i lydnad. Keep och jag gick dubbelboxkurs för Mija Jansson, samt en hopptekniks dag för Eva Marie Wergård. Jag var även på Sveriges Hundungdoms årsmöte “Repskapet” vilket genomfördes på kolmårdens vildmarks hotell.

Oktober – Keep och jag plockade äntligen 1:a priset i lydnadsklass 2 och det blev i dubbel uppsättning, sista tillfället på tränarutbildningen genomfördes. Dock körde jag genetik 2 tentan.

November – Keep ögonlystes med resultatet ua och jag påbörjade och klarade masterskursenkursen Etik och djurs välfärd.

December – Påbörjade masterskursen Humanetologi och HI:s innomhusträningarna drog igång.

Gott nytt år från oss alla!


Leave a Reply