Ögonlysning genomförd

Här är det snabba puckar minst sagt, bokade tid för ögonlysning igår och idag var vi hos veterinären för att få det gjort.

Resultatet blev ua vilket känns jätte skönt för mig, en sak mindre jag kan vara nojig om 😉

Keep skötte sig exemplariskt hos veterinären och vi passade även på att gå på det berömda Gärdet. Har faktiskt aldrig gått där tidigare med hund och vi behövde inte hälsa på några främmande hundar då det nästan var öda en torsdag em som det var.

I kväll är det HI träning, hade tänkt gå de ynka metrarna ned till lekplatsen för att se om jag kan få någon tränings motivation. Just nu är det nästan enbart trix träning som står på schemat, men jag kanske blir lite sugen om jag får träffa lite hund människor igen.

Har en träningsplan för kvällen i alla fall, hade tänkt arbeta kring en target på ett sätt som senare kanske skulle kunna användas på running contacts. Nej har inte helt släppt det men som vanligt när man bestämmer sig för att lägga ned något så kommer det en massa nya idéer. Vi får se vart de leder men huvudtanken är att matte ska träna på sin timing och precision.

Imorgon har jag även bara två timmars föreläsning i skolan och sedan är det helg. Man kanske borde ta tag i lite annan träning då också.


Leave a Reply